Çağrı Merkezi: 0 505 667 54 79

POPULER SORULAR

Kargonuzun durumunu;

-Siparişinizi  ana sayfada bulunan "Kargom Nerede" butonuna tıklayarak,

-Üye girişi yaptıktan sonra, ana sayfada sağ üst köşede bulunan kullanıcı adınıza tıklayarak; "Siparişlerim" bölümünden,

-Siparişiniz kargo firmasına teslim edildiğinde size gönderilecek e-posta ve SMS bilgilendirmelerinde yer alan “Gönderi Kodu”nuzla birlikte ilgili kargo firmasıyla iletişime geçerek veya websitesini ziyaret ederek,

öğrenebilirsiniz...

Müşterilerimizin memnuniyeti ve beklentileri bizim için önemlidir. Herhangi bir nedenle siparişinizden memnun kalmazsanız,  ürün ya da ürünlerinizi (iç çamaşırı ve mayo ürünleri hariç*), orjinal ambalajında, kullanılmamış ve etiketleri çıkarılmamış olması koşuluyla teslim aldığınız tarihten itibaren 3 gün içinde iade edebilirsiniz.

İade sürecinize, hesabınıza giriş yaptıktan sonra Kolay İade Merkezi'nden başlayabilirsiniz. Üyeliğinizin bulunmaması durumunda iade işleminiz için Müşteri Hizmetleri Merkezi'miz ile iletişime geçiniz.

Türkiye’den yapacağınız iade gönderilerinde servis ücreti alınmatadır.

Rahat bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilmeniz için kapıda nakit ödeme hizmetimiz mevcuttur.

*Kapıda ödeme hizmeti Yurtiçi Kargo ile vereceğiniz siparişlerinizde geçerlidir ve 6,90 TL tutarında hizmet bedeli talep edilmektedir.

Güvenli ödemeye geçmeden önce, kupon kodunuzu sepet bölümünde yer alan kutucuğa ekleyebilirsiniz. İndirimli tutarınız toplam bölümünde görünecektir.

Siparişleriniz 24 saat içerisinde ilgili kargo firmalarına teslim edilmektedir.

Siparişinizde tedarik ürün/ler bulunması durumunda, kargoya verilme süresi değişkenlik gösterebilir. Tahmini tedarik süresini, "Siparişlerim" menünüsünden görüntüleyebilirsiniz.