Çağrı Merkezi: 0 505 667 54 79

Teslimat

KARGO&TESLİMAT

KARGO ÜCRETİ :

Kargo Ücreti 10 tl dir kapıda ödeme tercih edildiği takdirde yalnızca kapıda ödeme hizmet bedeli olan 5 TL alınmaktadır. Kredi kartlı alışverişlerde bu bedel tahsil edilmemektedir. Yurt Dışı Kargo Ülkeye Göre Degismekte Olup 20 € Ortalamadir. Kargo bedava ürünler sadece yurt ici geçerlidir.

Ürününüz, sipariş verildikten sonra 24 saat ( Kampanya dönemlerinde 48 saat ) içerisinde Kargo'ya verilir. Ürününüz kargoya verildiği anda kargo takip numaranız size SMS olarak gönderilir. Kargonuzun nerede olduğunu takip etmeniz için, kargo takip numaranızı ana sayfamızdaki ''Kargom Nerede'' butonunu tıklayıp buraya yazarsanız, kargonuzun hangi şubeye, hangi gün ve saatte geleceğini ayrıca şube telefon-adres bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Bağlı olduğunuz PTT Kargo şubesi paketinizi size getirdiğinde o anda sizi adresinizde bulamazsa kapıya not bırakır. Bu durumda paketinizi "3 gün" içerisinde nottaki kargo şubesinden teslim almanız gerekmektedir. Üç gün içerisinde teslim alamazsanız paketiniz Modasitem'a iade edilir.

Türkiye'nin neresinde olursanız olun adresinize kargo gönderiyoruz.

Türkiye sınırları içerisindeyseniz siparişiniz en geç 3-4 iş günü içerisinde elinizde olacaktır. Bu zamanlama yerleşim yerinizin ve lojistik firmasının o bölgeye ulaşımına bağlı olarak değişkenlik gösterebileceği için Modasitem.com en geç 10 gün içinde göndermeyi taahhüt etmektedir.